Problém s alkoholom

Problém s alkohol rieši priveľa ľudí. Denne sa stretávam s množstvom opitých ľudí, ktorí ležia a spia na lavičkách na pešej zóne alebo v parkoch na lavičkách. Je to veľký problém, ktorý by každý jeden človek mal riešiť. Alkohol je veľmi návykový. Ak raz začnete piť, neviete, kedy máte dosť. Pri alkohole niekedy môžete zažívať […]

Problém s alkohol rieši priveľa ľudí. Denne sa stretávam s množstvom opitých ľudí, ktorí ležia a spia na lavičkách na pešej zóne alebo v parkoch na lavičkách. Je to veľký problém, ktorý by každý jeden človek mal riešiť. Alkohol je veľmi návykový. Ak raz začnete piť, neviete, kedy máte dosť. Pri alkohole niekedy môžete zažívať aj zábavu, napríklad na diskotékach, no ak neviete, kedy máte s alkoholom stopnúť, je to veľký problém. Mnohí dospelí ľudia si radi vypijú. Je to veľký problém, ak majú rodiny. Pri nadmernom užívaním alkoholických nápojov sa vám veľmi rýchlo môže stať, že sa vám otočí vaša rodina chrbtom.

opitý človek

Deti by nemali vidieť rodiča opíjať sa. Mnoho opitých ľudí vie byť aj veľmi agresívnymi práve po požití nadmerného množstva alkoholu. Alkohol je veľmi nebezpečný a mali by ste sa mu vyvarovať, alebo aspoň obmedziť ho. Mohol by sa z neho stať veľký problém, ktorý by ohrozil vašu existenciu. Mnoho ľudí sa aj s alkohol dostanú k smrti. Alkohol ich pohltí. Ženy nechcú žiť s alkoholikom. Alkoholik si nikdy nevie priznať to, že veľa pije. Alkoholici sú ľudia, ktorí alkohol potrebujú každý deň. Je jedno v akom množstve. Aj keby si dáte len jedno pivo za deň, ste považovaný za alkoholika. Jedno pivo ešte nie je veľkým problémom, no problém nastáva vtedy, ak k pivu potrebujete aj poldecák páleného.

alkohol

Žiadna žena neohrozí svoje deti tým, že bude žiť s alkoholikom. Veľa takýchto manželstiev skončí práve rozvodom. Alkoholik stratí celú svoju rodinu a príde aj o svoje deti, či dokonca možno aj o strechu nad hlavou. Takto skončil môj otec. Tiež si nedal povedať a musel si dopriať za deň veľakrát návštevu krčmy. Tam si nechal naliať zopár pív a poldecákov tvrdého alkoholu, bez ktorého nemohol vydržať. Prišiel o množstvo zamestnaní a aj o celú svoju rodinu. Rodina je základ. Ak máme problém s alkohol, mali by sme tento svoj problém riešiť veľmi skoro, kým ešte nie je neskoro.